Forberedelseskurs 

Forkurset er delt inn i fire deler: 

  • 1 uke på lederkurs med KFUK-KFUM

  • 1 uke Norec Youth Camp

  • 3 ukers forkurs i Kenya i september.

539161_10151226822946522_613135950_n.jpg

Lederkurs

Lederkurset er for alle ettåringer i Norges KFUK-KFUM: CFC, Ten Sing Norway og Young Peace Performers. I tillegg deltar stipendiater fra våre folkehøgskoler. Kurset gir unik ledertrening gjennom foredrag, gruppeoppgaver, fjellturer, lek og moro, prosjektarbeid og og masse sosialt samvær! Du blir kjent med Norges KFUK-KFUM som organisasjon og blir forberedt på året du har i vente. 

Youth Camp med Norec

Etter Lederkurset deltar man på Norec Youth Camp. Der lærer man om kommunikasjon, den globale verden, media og mye mer. Du møter både norske ungdommer og ungdommer fra mange andre land som skal på andre typer utveksling.

Forkurs i Kenya 

I slutten av august drar alle de norske deltakerne til Kenya for et 3-ukers langt forkurs. Dette blir starten på uteoppholdet. Du blir fulgt tett av et lederteam fra KFUK-KFUM. På forkurset kommer også alle de internasjonale deltakerne fra hvert av partnerlandene. Gjennom dette kurset får du en innføring temaene som er relevante for resten av året, introduksjon til verktøy som du skal bruke gjennom året i tillegg til kulturforståelse og gruppedynamikk. Kurset byr også på spennende prosjektbesøk, safari og sosialt fellesskap.